Sommarvärme och lov?

Åh va skönt väder det är just nu! Solen skiner och man kan sitta i linne utomhus, så underbart! Idag träffade jag min uppsatspartner Lina i biblioteket för att förbereda inför opponeringen och responderingen på c-uppsatsen som vi ska ha på onsdag, tänk va snabbt det har gått nu i efterhand med uppsatsen!

I eftermiddag ringde sedan Liza och undrade om jag ville komma med henne ut på gräset och sola lite och hur kan man tacka nej till det? Så vi satt en stund i solen och pratade och drack kaffe. Väldigt mysigt, jag längtar till den "riktiga" sommaren! Ska ju dock jobba hela sommaren men lite sol och bad ska man väl kunna klämma in.

Dessutom som "grädde på moset" så är Jonas ledig fr.o.m onsdagkväll denna veckan till måndag v. 18! Då börjar även min nya kurs så förhoppningsvis kan jag vara lite ledig med Jonas om inte vi får göra allt för mycket ändringar på uppsatsen efter opponeringen..Får se om vi klarar av att bo tillsammans så länge nu när vi vant oss vid veckopendlingen...;)

Helg på Gotland

Helgen spenderades på gotland eftersom Jonas mormor skulle ha 80-års kalas. På lördagen tog vi lite sovmorgon och sedan serverades en väldigt god frukost! Sedan gick vi ut och plockade blåsippor som skulle användas till dekoration på borden (Blåsippor är tydligen inte fridlysta på gotland). Åkte vidare hem till mormodern och morfadern för att se om det behövdes någon hjälp med maten men det var så mycket folk som hjälpte till så vi åkte in till stan och köpte en skjorta till Jonas istället. Och en (DYR) kofta till mig, men jag får försöka undvika att tänka på priset för den var fin ;) Det blev lite fika också och sedan åkte vi tillbaka till morföräldrarna eftersom de fick tillgång till lokalen på kvällen, där vi satte ut bord, stolar och dukade.

Festen var sedan på söndagen. Tyvärr fick vi åka mitt i eftersom vi skulle med båten.. Men vi hann ju knappt komma hem förrän det hände grejer..Vaknade imorse då Jonas fått sms av sin mamma som sa att det låg en misstänkt bomb utanför skatteverket.. Ja jisses, vi får väl se vad som händer under dagen när bombteknikerna kommer dit.

Grabbhelg...

Igår kom Jonas gamla kompisar från ön...5 killar och jag i en tvåa på 54 kvadrat.. Det är roligt att dom kommer och hälsar på J men samtidigt ganska skönt nu när de åkt igen ;) Lilla missen tyckte nog också att det blev tyst och lugnt när de åkte, nu ligger hon utslagen i soffan och sover. Nästa gång de kommer får jag och J ha hus! Men de har ändå skött sig ganska bra tycker jag, städat och diskat efter sig. Nu sitter jag och väntar på pizzan som J ska hämta, det ska bli gott!

Överraskningen som vi tjejer fixade för Liza när hon fyllde år var en kväll med först bowling, sedan drinkar på en bar och tillsist mat och öl på restaturang! Riktigt trevligt och jag hoppas Liza var nöjd!

RSS 2.0