NBG11?

Igår blev Jonas uppringd och tillfrågad om han ville vara med i NBG11 trots att han inte sökt.. Det var som att allt vändes upp och ner. Jonas sa visserligen nej men för min del kunde jag inte sluta tänka på den tiden han var med i NBG förra gången samt missionstiden. Jag vet inte om jag skulle klara av det igen men ingen vet vad som väntar i framtiden...

Ikväll är han på obligatorisk återträff med hans missionsomgång. Jag tror nog att dom har riktigt roligt och pratar många gamla minnen. Jag är bara glad att jag får hem honom imorgon igen!

1 år!

Idag firar jag och Jonas 1 år som förlovade! Det har varit ett händelserikt år med både upp- och nergångar. Men mest upp :) Om bara någon vecka är det 3 år sedan vi träffades för första gången. Det var verkligen av en stor slump så jag kan inte annat än att tro på ödet. Jag ser fram emot många fler år tillsammans! Grattis till oss :)


Ny bloggdesign

Som jag har skrivit många gånger tidigare så är det hög tid att jag ändrar om i bloggen. Speciellt eftersom headern inte alls stämmer längre då Jonas har kommit hem och vi har en ny liten kisse. Därför har jag nu faktiskt tagit tag i det ordentligt, har skaffat en testblogg för att inte skrämma bort er som faktiskt läser min blogg med fula kombinationer innan den är klar. Med tanke på att det var ett tag sen jag fixade min första blogg så kommer det nog ta lite tid innan jag är nöjd med ändringarna... Men vill ni in och tjuvkika så hittar ni iaf den nya headern här. Vad tycks? Den nya bloggen är alltså bara till för att testa mina ändringar, när jag är nöjd kommer jag lägga in dom här.

Badmisse

Vår lilla misse har upptäckt hur roligt handfatet på toaletten kan vara...Det är roligare att dricka när man får fånga vattnet själv ;) Men igår tog hon det till ytterliggare en nivå. Medan Jonas tog en dusch passade hon också på att bli ren med ett litet bad ;)








Sommar!

Det var här jag spenderade 4 veckor av förra sommaren. När jag ser filmen längtar jag om möjligt ännu mer efter solen och värmen!!!


Äventyrsbad och kalas

Förra veckan var jag och Jonas på äventyrsbadet i stan. Det var riktigt längesen jag badade så det var kul! Man blir ju som ett litet barn igen i vattenrutschbanorna. Dock var där en rutschbana som både jag och Jonas tycker borde barnförbjudas för man fick verkligen en åktur för livet och det gällde att försöka få luft emellanåt för det var inte det lättaste!!! Dock är det ju lite spännande med allt farligt så vi åkte den ett par gånger ;) Men det jag tyckte var speciellt roligt var att få komma iväg och göra något jag och Jonas tillsammans efter den fruktansvärda kursen jag haft. Skönt att få umgås utan pressen att jag borde plugga istället.

Samma dag kom sedan mamma upp och hälsade på för hon fyllde år förra veckan men ville inte bli firad så därför åkte hon upp hit och "gömde" sig :) Dock kunde vi ju inte låta bli att fira henne helt så hon fick presenter på sängen (soffan) på morgonen och på kvällen var vi ute och åt och sedan bjöd vi på tårta här hemma. Jag tror hon tyckte det var en bra födelsedag!

RSS 2.0