Snabbvisit på Gotland

Är precis hemkommen från en helg i Visby. Tyvärr blev det bara en helg för min del denna sommaren eftersom jag jobbar. Jonas stannar dock kvar en vecka till och jag är lite avis... Vi kom dit natten mot fredag. I fredags var vi på begravning för en vän till familjen. Det var en fin begravning men såklart väldigt sorgligt! På kvällen åt vi god mat nere vid hamnen.

Lördagen spenderades på stranden i Snäck och jag tog mitt första dopp i havet för i år. Ganska kallt men ändå skönt att svalka av sig när man ligger och solar. När vi kom hem la jag mig i solstolen och läste en bok, då kom Jonas ut och serverade mig ett glas vitt vin! Nästan så jag blev lite bortskämd där ;) På kvällen träffade vi hans kompisar och  var ute och åt och drack öl.

Idag har vi fikat med hans mormor och morfar och sedan lagade jag mat innan jag skulle med båten hem. Nu sitter jag i min varma lägenhet och längtar tillbaka...Men men katten är iaf glad att jag är hemma igen! Dessutom hade mamma (som varit i lägenheten och passat katten) lämnat en "Välkommen hem"-present på köksbordet, ett stort fat med kakor och muffins vilket gjorde det lite lättare att va hemma igen ;) Tack mamma!!

RSS 2.0