Invigning av tvättstugan

Kommer ni ihåg filmen som vi la upp i höstas då dom sprängde här utanför vår lägenhet? Nu äntligen, efter mååånga byggdagar som startade tidigt, har det blivit en ny tvättstuga på den platsen. Jag och Jonas var där igår för första gången och vi var djupt imponerade (kan bero på att den gamla tvättstugan var riktigt äcklig)! Den nya var ren, luktade gott och bäst av allt så luktade tvätten gott när den var klar! Torkskåpet gjorde t.o.m så att kläderna blev torra! Och maskinerna var riktigt high tech och lät nästan ingenting när de gick! (när ni läst detta förstår ni kanske att den gamla tvättstugan var rätt sunkig!)

Vi var så imponerade att vi faktiskt tog en tid till idag.. eller nej det berodde kanske mest på att vi hade väldigt mycket tvätt! Men glada är vi iaf för att vi har fått en ny tvättstuga! Jag ger den 5 av 5 tvättsymboler!! :)

Har jag något liv eller?

Hela långhelgen skulle bestå av plugg. Som vanligt är jag lite seg i starten men har idag (söndag) pluggat på bra. Det börjar bli lite segt nu så ska nog laga mig lite mat.

Jonas är i Norrköping och hälsar på kompisar så det är ganska tyst och ensamt här hemma.. Men jag har ju missen som håller mig sällskap :)

Nästa vecka har jag två heldagar (9-16) med workhops/examinationer samt föreläsningar så det kommer bli en låååång vecka! Veckan därpå följer en muntlig tentamen och sedan följer sista veckan med en redovisning och skriftlig tentamen! Sen ska det bli jäkligt skönt med sommarlov!!!

Penisförkortare?

Jag och Jonas tog ut katten i koppel igår för första gången. Jonas skämdes och uttalade ordet som står i rubriken ;) Men eftersom vi bor på tredje våningen kan vi inte släppa ut henne själv. Hon var ganska rädd men tyckte att det blev lite mer spännande efter en stund. Även Jonas tyckte att det blev roligare efter en stund eftersom Gizmo ville krypa in i hans jacka hela tiden och mysa där det var varmt.

Bilderna är tagna med mobil, därav den dåliga kvaliteten.



Varför?

Varför är det så svårt att ta tag i saker man måste göra?! Jag var verkligen tvungen att sätta igång med pluggandet, för min sista kurs den här terminen, denna helgen för att inte behöva stressa ihjäl mig senare. Men nu sitter jag här kl 12.30 på söndagen och har fortfarande inte börjat......Blir galen på mig själv! Jag har ju världens chans att sitta ostört eftersom Jonas sover hela helgen nu när han jobbar natt.

Ja, ingenting blir ju bättre av att jag sitter här och skriver så jag får väl gå och ta en kopp kaffe och tvinga mig själv att börja så smått...

Bilderna

Här kommer de lovade bilderna från fisketuren. Tog inte så många eftersom batteriet dog...

Missen ville också med...


En blöt Chila!


Männen är i full gång och vi "fruntimmer" tittar på ;)


Mysigt!

Fisketur

Vilken underbar dag det var igår! Jag, Liza, Jonas och Jonas samt Chila packade in oss i vår bil med matsäck och fiskespön och gav oss ut i skogen för att försöka hitta en fin plats vid en sjö. Hittade ett jättefint ställe där solen stod rakt på och värmde hela dagen. Jag är nu röd som en tomat om kinder och näsa! Tyvärr blev det ingen fisk men vi hade det mysigt ändå! Ska försöka lägga in lite bilder i eftermiddag eller imorgon, jag har inte orkat föra över dom till datorn än..

På kvällen var både jag och Jonas ganska trötta så vi slängde oss i soffan och såg en film, "The road". Handlade om en far och en son som försöker överleva jordens undergång ungefär... väldigt deprimerande och hemsk! Jag kan inte rekommendera den.

RSS 2.0