Födelsedagsfirande

I helgen har det varit födelsedagsfirande för J eftersom han fyllt år! Hans familj och min mamma kom hit i lördags. Jag hade bakat bullar, tigerkaka och en tårta. Tårtan gick i militärtema såklart ;) Den blev inte jättevacker men god! :) (ursäkta kvaliteten på bilden, den är tagen med min mobil)

På kvällen gick vi ut och åt en riktigt god middag tillsammans med hans familj och dagen efter åt vi hotellfrukost på hans föräldrars hotell. Sedan åkte vi på utflykt hela dagen. Jag kom hem med två par nya jeans, två vinkaraffer och en mortel. :)

Vårdförbundet

Idag var vårdförbundet i skolan och informerade om vad som kan vara bra att tänka på när vi ska söka jobb, om anställningar och lön osv. Jisses, jag kan inte fatta att det bara är några månader kvar på utbildningen och att jag sen ska börja jobba och förhandla om lönen... Ja först ska jag ju få ett jobb också ;) Det är väl bäst att börja kolla efter det också nu i höst. Hjälp!

I helgen satt jag och J och skrev intresseanmälningar för lägenhet hos olika hyresbolag... Det känns ganska viktigt att vi har någonstans att bo om jag ska söka jobb i en ny stad! Mycket som ska göras i höst med andra ord, detta och så skolan och praktik. Jag ska dessutom vara med i festkommitéen till examen. Men det ska endast bli kul :)

RSS 2.0