Glad midsommar

Glad midsommar på er alla!!!



Jag ska börja dagen med att städa så jag får lite midsommarfint här hemma. Sedan kommer Lina och så ska vi handla ingredienser till en jordgubbstårta. Kvällen kommer spenderas med henne och folk som jag aldrig har träffat förut ;) Men det blir säkert bra. Kvällen kommer bli lugn iaf eftersom jag börjar jobba kl 7 imorgonbitti.

Tentor

Kan man bli irriterad på att man blir godkänd på en tenta?! Jag såg precis att jag fått in poäng på BÅDA de sista tentorna innan sommaren men istället för att bli glad så blir jag nästan lite irriterad för jag undrar hur fan det gick till!? Första tentan tänkte jag ändå att jag kanske kunde bli godkänd på om hon rättade snällt men den sista tentan var där ju ett helt avsnitt som jag nästan inte skrev alls på...Ja man får väl tacka och ta emot om jag vågar tro på det innan jag har dom i handen. Men jag hoppas dom kommer med posten imorgon så jag kan kolla igenom poängen och försöka lista ut hur detta gick till....

Första dagen på jobbet

Idag har jag gått bredvid första dagen på sommarjobbet. Det kommer nog bli bra detta. Men det kunde börjat dåligt imorse, jag hade satt väckning på telefonen men batteriet dog i natt så den ringde alltså inte.. Som TUR var vaknade jag av mig själv, måste ha varit det där sjätte sinnet för det hör ju inte till vanligheterna att jag vaknar av mig själv innan 7! Resten av dagen har däremot gått smärtfritt och jag kommer ihåg det mesta från när jag hade praktik i höstas. Känns som att det kommer att bli en bra sommar.

Värmebölja

Nu har värmen äntligen kommit och jag håller på att smälta bort ;) Men man ska ju inte klaga! Det märks att katten också tycker att det är varmt för hon sover hela dagarna.. Jag tar det rätt lugnt denna veckan också och vilar upp mig inför en sommar med jobb. Ska gå bredvid tre dagar nästa vecka och sen börjar jag på riktigt. Ska bli kul faktiskt och det bästa (förutom lönen) är att när man kommer hem så är man ledig och slipper tänka på skolarbete!

Ikväll när det blev lite svalare var jag ute och sprang en liten runda i skogen. Ska försöka ta mig själv i kragen nu i sommar och träna upp min kondition (som just nu inte existerar alls)...Nu har jag nog äntligen slutat eftersvettas så ska ta mig en välförtjänt kall(!) dusch.

Termin 5

Nu är näst sista terminen slut! Sista tentan i förmiddags. Det kändes helt okej på de flesta områdena iaf men jag vet att jag kommer få göra om avsnittet som handlade om blodsjukdomar och ev hjärt-och kärlsjukdomarna.. Men resten hoppas jag att jag klarade och det känns skönt. Förra lördagen hade vi ju också en monstertenta som jag ev får göra om en del på men det får jag tänka på i höst.. Det har varit en tung termin detta men såhär i efterhand känns det som att det har gått väldigt fort. Bara 1(!) termin kvar nu och sedan är jag sjuksköterska, känns ju jättekonstigt! Men kul :)

Nu ska jag fixa håret och sminka mig sedan bär det av en sväng hemåt då min kusin ska ha examensfest. Grattis Sandra till examen!!

RSS 2.0