Grattis Liza!!!

Grattis Liza på födelsedagen!!! Ikväll ska vi ta med dig på en överraskning! Jag vet att du är nyfiken men du får vänta några timmar till ;)


Hotellfrukost

Det här kanske borde bli en "frukostblogg" för nu kommer ett inlägg till angående frukost ;) Idag åkte jag och tjejerna in till stan och åt frukost på stadshotellet. Synd att man blir mätt så fort! Men sen satt vi ganska länge och bara snackade, väldigt trevligt!

Bild lånad från www.elite.se


Hypnotiserad?

Handledarmötet igår gick riktigt bra vilket gjorde att jag och Lina tog ledigt idag. Underbart med en ledig dag mitt i veckan!

Så jag fixade en god frukost och la mig i soffan för att fortsätta läsa boken jag började med igår. "Hypnotisören" av Lars Kepler. Den är riktigt spännande och jag börjar undra om jag kanske har blivit lite hypnotiserad för jag kan inte sluta läsa... Det är en bok jag kan rekommendera! Fast när jag låg i soffan och hade min mysiga frukost kunde jag inte låte bli att tänka på Jonas som har sovit ute i vagnen i natt då dom har övning.. Han har det nog inte lika mysigt.. Men snart är det fredag och då kommer han hem! Nej nu ska jag återgå till den spännande handlingen i boken...

Spa!

I fredags när Jonas kom hem åkte vi på spa! Vi chekade in på hotellet vid 15.00, svidade om och gick ner till poolen. Det blev lite bad, bubbelpool och bastu. På kvällen bjöds det på 3-rätters och öl. Sedan satt vi i baren och drack drinkar och kollade på folk, det är ganska intressant faktiskt. Innan klockan var 21 hade vi sett två fulla, medelålders damer i olika sällskap som vingalde runt, en full man som staplade in på damernas toalett och blev tillsagd och en äldre herre som försökte ragga på 4 andra damer... Spännande (eller skrämmande) känsla att vara yngst i rummet men ändå bete sig mest mogen..

Morgonen efter vaknade vi ganska tidigt, gick ner till en fantastisk hotellfrukost och sedan väntade rygg- och nackmassage vid halv tio. Efteråt badade vi lite bubbelpool för att sedan gå ut och sätta oss i en uppvärmd tunna utomhus i vårsolen. Alla mornar borde börja så! Det har helt enkelt varit en riktigt mysig helg denna helgen. Tyvärr alltför kort eftersom J var tvungen att åka redan ikväll då han börjar tidigt imorgonbitti.. Men sådana här små weekendresor ska vi definitivt göra oftare!

Handledarmöte

Jaha, efter handledarmötet idag blir det till att ändra om i uppsatsen och skriva till en del. Aahh man blir ju lite frustrerad men det är väl bara till att göra så att arbetet är tipp topp när det ska lämnas in. Det var ett bra möte iaf och vi fick konkret kritik om vad som var bra och vad som var mindre bra. Imorgon satsar vi på att bli klara med resultatdiskussionen iaf och sedan får vi ta tag i ändringarna som behövde göras. Antagligen kommer vår handledare anmärka på diskussion också så småningom eftersom hon inte har läst den än men det får vi ta då. Det känns som att det går framåt iaf och det är skönt!

Det hemliga paketet

Paketet från USA innehöll en väska och en nyckelring med text på. Det är ju väldigt amerikanskt men där vågar man iaf vara stolt över sina soldater. Här i Sverige ska vi ju vara mera lagom och dessutom är ju försvaret väldigt kritiserat just nu. Jag är iaf stolt över min soldat!






Nya inslag i hemmet

Här kommer bilder på den ommålade byrån. Vi köpte även en ny tavla igår eftersom vi tidigare haft en hylla ovanför skrivbordet som katten förstört...




Längesen..

Här blir det inte mycket skrivet just nu.. Kan vara för att jag håller på med c-uppsatsen just nu och det är ungefär det enda jag håller på med hela dagarna.. Inte så intressant att skriva om på bloggen..

Förra helgen målade vi dock om en byrå, kanske får lägga upp en bild på den senare. Det blev ganska bra om man tittar på håll.. Vi orkade nämligen inte slipa den för jag ville inte ha damm i hela lägenheten. Så tittar man väldigt noga är den lite fläckig men skit samma, det var billigare än att köpa en ny byrå :)

Denna veckan har Jonas varit ute och övat hela veckan så vi har inte kunnat höras någonting.. Så jag har verkligen längtat efter denna fredagen när han kommer hem! Vi ska fira kvällen med räkor och vin! Dessutom fick jag hem ett paket från USA i veckan. Jag har väntat lääänge, Jonas vet inte vad det är så det blir en överraskning. Kanske kommer en bild på det också här på bloggen.

Goda nyheter

Det blir inget Afghanistan för J och hans pluton som det ser ut just nu. De blev väl ganska besvikna med tanke på att de ställt in sig på det. Men ingen kan vara gladare än jag! :) Fast man ska ju inte "ropa hej"...eftersom försvaret har en tendens att ändra sina beslut men än så länge är jag glad! Tyvärr har de övningsdygn denna och nästa vecka, vilket betyder mycket jobb för J och inga eller få telefonsamtal och sms till mig..Jag hoppas dock att de hinner sluta innan jag går och lägger mig ikväll så att vi kan snacka lite. Fast till helgen kommer han förstås hem, skönt!

RSS 2.0