Helg på Gotland

Helgen spenderades på gotland eftersom Jonas mormor skulle ha 80-års kalas. På lördagen tog vi lite sovmorgon och sedan serverades en väldigt god frukost! Sedan gick vi ut och plockade blåsippor som skulle användas till dekoration på borden (Blåsippor är tydligen inte fridlysta på gotland). Åkte vidare hem till mormodern och morfadern för att se om det behövdes någon hjälp med maten men det var så mycket folk som hjälpte till så vi åkte in till stan och köpte en skjorta till Jonas istället. Och en (DYR) kofta till mig, men jag får försöka undvika att tänka på priset för den var fin ;) Det blev lite fika också och sedan åkte vi tillbaka till morföräldrarna eftersom de fick tillgång till lokalen på kvällen, där vi satte ut bord, stolar och dukade.

Festen var sedan på söndagen. Tyvärr fick vi åka mitt i eftersom vi skulle med båten.. Men vi hann ju knappt komma hem förrän det hände grejer..Vaknade imorse då Jonas fått sms av sin mamma som sa att det låg en misstänkt bomb utanför skatteverket.. Ja jisses, vi får väl se vad som händer under dagen när bombteknikerna kommer dit.

Kommentarer
Postat av: Liza

Ooj, är blåsippor fridlysta här? Ooops...! :D

Vilken mysig helg!



Jaa jag hörde nyss det där om bomben alltså, usch! Sånt skulle då ALDRIG hända på Öland! ;)

2011-04-11 @ 12:44:45
URL: http://lizas.blogg.se/
Postat av: ann-christine hellström

Godkväll! Nej inte trodde vi det kunde hända på Gotland... Men det var en bomb!!! Bombtekniker från Sthlm fick ta båten hit :=0, fixade den nu ikväll, avspärrningarna borta. Nu undrar vi vem som ligger bakom det... Varit en sväng hos 80-åringen idag, hon var pigg och glad, haft gäster hela eftermiddagen. Blåsipporna ännu fina, nog vackrast! Tack för att ni kom, det var som alltid trevligt, Hej på er från ac och S i händelsernas centrum Visby :)

2011-04-11 @ 21:17:53
Postat av: ann-christine hellström

HEJ! Nej det trodde inte vi heller, att det kunde hända här... Men nu är den oskadliggjord, avspärrningarna borta. Bombteknikerna fick ta båten hit :0 Varit hos pigg 80-åring i kväll, blåsipporna så vackra! tack för att ni kom, alltid trevligt! Ha det gott, kram från händelsernas centrum VISBY/ac & S

2011-04-11 @ 21:39:30
Postat av: Liza

Hihi tack! Kände mig rätt nöjd själv faktiskt ja, och det känns skönt att ha en annan karriär att luta sig tillbaka till om jag skulle tröttna på sjukvården :D



Jag ville skriva fleeer saker i er kalender men det var tomt på idéer, får fundera ut mer tills nästa gång ;) Syns imöra!!

2011-04-12 @ 00:13:35
URL: http://lizas.blogg.se/
Postat av: Liza

Nää det blir nog smärta tror jag!

Är sjukt osugen på att läsa om de där jäkla smärtbanorna igen allts! :) Men det känns som om jag kommer ha mest nytta av det faktiskt..

2011-04-15 @ 13:46:14
URL: http://lizas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0