Tråksöndag

Jag älskar sovmorgon! Men resten av dagen har väl inte varit jätteinspirerande trots att jag fått en del gjort. Jag och  Jonas storstädade toaletten, skrubbade varenda vrå. Jag har diskat ett enormt berg med disk och så har vi varit ute i regnet och sprungit intervaller. Tur att jag har Jonas som tjatar på mig för jag hade aldrig gjort det frivilligt...När vi kom hem tränade vi lite core på vardagsrumsgolvet. Måste bara påpeka att vi har världens sötaste misse också som ska vara med ÖVERALLT. När jag skurade toaletten satt hon i ett hörn och observarade varenda rörelse trots att hon fick vatten på sig och när vi tränade och gjorde "plankan" på golvet låg hon precis intill som om hon själv skulle vara med och träna :)

Julmarknad

Igår var jag och mamma på julmarknad. Det var ganska mysigt trots att jag inte har några som helst julkänslor ännu. Jag handlade inte speciellt mycket, blev en grillad korv med bröd, polkagrisar och lite ljusdekorationer :) På kvällen beställde vi pizza och kollade på tv.

På tal om pizza....jag undrar om vi äter pizza för ofta för när jag skulle uppge mitt telefonnummer (eftersom dom har hemkörning) så kunde han det utantill!!! Hahahaha, får nog börja beställa från ett annat ställe snart ;)

Idag blir det en lugn dag. Jonas är i Norrköping och träffar kompisar och jag har bakat en tigerkaka som står och svalnar på diskbänken. Jonas ska ha den med sig imorgon på jägarkursen, det är hans tur att bjuda på fika. Men jag ska nog ta ett smakprov iaf! Och så har jag såklart ringt pappa eftersom det är Fars dag. Det får räcka med ett samtal eftersom det är en bit att köra...

Praktik

I måndags började min praktik. Jag ska vara 5 veckor på psykosenheten. Det har varit ganska lugnt hittills och eftersom jag inte alls har någon erfarenhet av psykiatri är det ganska intressant. Ska strax cykla dit, lite tråkigt att vi behöver vara där även en helg. Men det är den enda helgen så det är okej. Nu får jag nog packa ihop så jag kommer i tid.

RSS 2.0