The many adventures of the flying cat Gizmo!

Det har hänt många spännande saker för missen den senaste tiden som jag tänkte dela med er genom lite bilder. För några veckor sedan hängde vi upp ett snöre i taket och fick henne att göra fantastiska konster! :)

Vi började lite lätt i soffan.


Sedan gick vi över till lite mer avancerade konster ;)




Sedan blev hon lite trött och fick ta igen sig. Lägger in en skön bild på när hon imponerat/avundsjukt kollar in svärmors stora muskler också ;)


Men äventyren är inte slut där, åh nej. För idag när det äntligen var lite sol ute så tog jag och jonas med oss en filt, varsin bok och katten med ut och la oss på gräsmattan. Knappt hade vi satt oss innan en koltrast dyker ner mot katten som för att attackera. Vi skrattade lite och antog att hon måste ha ungar i närheten men hon nöjde sig inte med ett skrämselförsök utan fortsatte flera gånger! Stackars katten blev ju livrädd och vi fick flytta oss längre bort. T.o.m när vi flyttat oss attackerade hon en gång till innan hon gav upp. Gizmo blev så rädd att hon sen inte vågade ligga själv utan tvunget ville in innanför våra kläder trots att det inte såg speciellt skönt ut!





Den dumma bråkstaken!





Myshelg i Malmö

Jag och Jonas fick en hotellövernattning i julklapp av Jonas syster och den passade vi på att utnyttja i Malmö denna helgen. Så det blev en riktig myshelg med en hel del shopping, öl på lite olika uteserveringar och god mat. Riktigt mysigt trots lite halvtaskigt väder. Tyvärr blev det lite krångel med hemresan med ersättningsbussar och förseningar men det kunde ändå inte överskugga hur bra vi hade haft det.


Nu tycker jag det fina vädret kan komma tillbaka så man kan få lite sol och bad också när man ändå är ledig...!

Uppladdning till tenta och examensfest

Nu har jag laddat upp med en macka och en kopp kaffe inför terminens sista tenta. Är nervös som vanligt men alla runt om mig säger att det kommer gå bra så jag litar på dem ;) Den jäkla skittentan gör dessutom att jag kommer missa min systers examen! Efter 4 år är hon nu färdigutbildad döv-blindtolk! Känns som att det var igår hon startade sin utbildning...Känns inte alls kul att jag missar det men naturligtvis ska vi åka ner i eftermiddag till festen så lite firande blir det ju allt :)

Så jag säger GRATTIS till dig syrran!!!! Det är du värd efter allt slit :) Men jag antar att det kommer vara jobbigt också att veta att skoltiden med kompisarna är över.. Nu börjar vuxenlivet, eller hur var det nu igen ;) (min syster är 31) hehe. Men vi ses i eftermiddag och då blir det fest! :)

RSS 2.0