Ullared

Var  i Ullared i tisdags. GeKås är verkligen en fantastisk affär men samtidigt är man rätt glad när man får köra därifrån! Jag vet inte om det är tv-programmet som gjort att det var så mycket folk när vi var där. Vi trodde ändå vi valde en bra dag, dagen innan barnbidraget och innan lön men icke, det var riktigt mycket folk ändå. När klockan närmade sig 15.00 gav vi upp, jag hade inte ens hunnit med undervåningen men jag var helt enkelt för trött för att ta den då. Dessutom var nog plånboken ganska glad för att jag skippade det...

Men jag är nöjd med att jag kom ut med hälsenorna i behåll, att jag lyckades hålla reda på mamma, syrran och barnen nästan hela tiden iaf ;) och att jag ändå kunde behärska mig när jag blev utskälld av en kärring helt utan anledning...Sen blev det ju en hel del fynd också som jag är glad över! :)

Tjejkväll

Sitter nu hemma redo för tjejkväll. Ska strax gå. För en gångs skull har vi lyckats få ihop oss allihop! Ska bli superkul eftersom vi inte ses så mycket nu när alla är ute på praktik och en del är kvar i skolan. Så det blir nog en kväll full med snack, vin, öl och skratt! Superkul! :)

Nu är det dags...

...att ta tag i mitt liv! ;) Idag, en lördag morgon, var jag och skrev in mig på ett gym! De hade ett kanonbra erbjudande för tjejer så jag tänkte att nu är det dags. Jag har velat börja träna länge men som vanligt är jag lite seg och kommer med massa undanflykter...Nu är jag iaf inskriven och har fått ett träningschema och en genomgång av maskinerna, det känns bra! Nu ska jag bara gå dit några gånger i veckan också :) Dessutom ska jag tjata på tjejkompisarna att följa med så vi kan gå på lite pass ihop!

Beach 2011, here I come! (jo jag vet, lite tidigt men jag har ju några månader på mig att bli biff nu..haha)

RSS 2.0