Julen

Usch vilken dålig uppdatering det har blivit här... Men julen har väl kommit i första hand nu den senaste veckan. Jag och Jonas firade jul med hans föräldrar och syster på Gotland. Det var mycket trevligt och jag fick prova både saffranspannkaka och Gotlandsdricka för första gången. Saffranspannkakan var godast :) Det har blivit mycket mat som det brukar på julen och en hel del godis ;) Men jag måste ha varit snäll i år för jag tyckte jag fick många fina paket både innan julafton och på julafton. :)

Igår tog jag båten hem ensam, eftersom jag har praktik denna veckan också, medan Jonas stannar kvar 3 dagar till för att hinna umgås med vännerna lite mer. Det var riktigt jobbigt att åka ifrån honom, kan tyckas löjligt eftersom det bara gäller 3 dagar men vi har ju varit ifrån varandra så mycket detta året och avskeden tidigare har ju alltid varit tråkiga så det sitter kanske kvar. Jag ser fram emot onsdag då han kommer hem :)

Hipp hipp hurra

Jag har fyllt år i helgen så igår var det kalas med familjen. På kvällen gick sedan jag och Jonas ut och åt och tittade på bio. Riktigt mysigt även om Jonas tyckte filmen var skitdålig. Jag hade lurat med honom på "New Moon" ;) Kanske inte rikigt hans filmsmak men eftersom det var jag som fyllde år så fick jag bestämma, nästa gång får han välja film :)

Idag är han på jobbet HELA dagen till klockan 21 ikväll så jag får roa mig på egen hand. Har diskat och städat sen igår än så länge. Funderar på om jag ska ut och gå en runda i det fina vädret. Hoppas ni alla får en mysig fjärde advent!

Svininfluensa

Så har då även jag tagit vaccinationen mot svininfluensa. Tog det i förrgår och hade inte alls ont på kvällen så jag hoppades på att jag skulle klara mig ifrån det. Men nejdå...tidigt på morgonen dagen efter vaknade jag med riktigt ont i armen och kände direkt att jag inte mådde så bra,  kände mig lite febrig och hängig. Fast jag tänkte nog att det skulle gå över så jag åkte iväg till praktiken ändå. Men vid lunch och trots att jag tagit 2 panodil så blev det inte bättre så jag gav upp och åkte hem och la mig på soffan under 2 filtar och hoppades på att det skulle gå över till idag. När klockan ringde imorse kände jag att det gått över, skönt!!! Jag hatar att va sjuk, fast vem tycker om det egentligen...?

Nu sitter jag och väntar på att Jonas ska komma hem från jobbet. Vi har gått om varandra lite de senaste dagarna med hans jobb och min praktik så jag ser fram emot en myskväll ikväll!

Praktik

Har nu börjat min andra praktikperiod, denna gången på vårdcentral. Därför blir det nu lite dålig uppdatering i veckorna eftersom det blir långa dagar, får se till att få in lite inlägg till helgen istället. Idag "jobbar" jag kväll så det är därför jag har tid att uppdatera lite snabbt. Men nu är kaffet klart och sen måste jag städa upp lite här hemma. Vi hörs till helgen igen :)

Andra advent

Idag är det andra advent och jag har försökt föra in lite julmys i vår lägenhet. Men som Jonas uttryckte det så har jag tydligen flyttat ihop med grinchen....:P Det blev iaf ett lass med lussekatter och så byggde vi ihop ett pepparkakshus, jag fick t.o.m ha igång lite julmusik.


De må kanske inte vara världens finaste men goda är dem iaf :)



Fiskedag

Idag gick Jonas och Jonas ner till sjön för att fiska. Någon timme senare kom jag och Liza ner och provade också och så grillade vi lite korv. Trevlig lördag!






"Nu är det fredagsmyyys!"

Kvällen har bjudit på god middag med vitt vin. Nu blir det mys i soffan med mer vin och lite popcorn. Kan det blir mycket bättre?



Bild på en liten julkreation jag och Jonas gjort själva med det lilla pyntet vi hade hemma ;) Nästa år får vi se till att köpa lite mer julpynt...

Tenta och jobbsök

Idag var det dags för tenta... Jag var uppe tidigt och riktigt nervös faktiskt. Dagens tenta var en sån där som det inte riktigt finns något rätt eller fel utan det beror på hur man motiverar sitt svar, jag hatar sånna tentor! Jag vill ha ett rätt eller fel ;) Så jag är faktiskt ganska orolig för resultatet för jag vill INTE behöva göra om den igen..Jag satt i 2 timmar av 5 och fick ihop 7 sidor så jag hoppas det räcker samt att jag fick ihop något vettigt och inte bara en massa babbel.

Jonas jobbletande fortsätter. Han har faktiskt fått några intervjuer denna veckan men sen vet man ju aldrig om det blir något för det. Det är ju ganska många som söker samma jobb..Vi får helt enkelt hoppas på det bästa!

Ny header på gång

För er som undrar varför jag inte bytt header än så vill jag bara meddela att den är på gång. :) Men jag och Jonas insåg att vi inte hade någon bra bild på oss tillsammans så den går inte riktigt att få färdig innan dess.. Förhoppningsvis kan det kanske bli någon fin bild under julhelgen eller nyår när vi är lite uppklädda och fina :)

RSS 2.0