Spa!

I fredags när Jonas kom hem åkte vi på spa! Vi chekade in på hotellet vid 15.00, svidade om och gick ner till poolen. Det blev lite bad, bubbelpool och bastu. På kvällen bjöds det på 3-rätters och öl. Sedan satt vi i baren och drack drinkar och kollade på folk, det är ganska intressant faktiskt. Innan klockan var 21 hade vi sett två fulla, medelålders damer i olika sällskap som vingalde runt, en full man som staplade in på damernas toalett och blev tillsagd och en äldre herre som försökte ragga på 4 andra damer... Spännande (eller skrämmande) känsla att vara yngst i rummet men ändå bete sig mest mogen..

Morgonen efter vaknade vi ganska tidigt, gick ner till en fantastisk hotellfrukost och sedan väntade rygg- och nackmassage vid halv tio. Efteråt badade vi lite bubbelpool för att sedan gå ut och sätta oss i en uppvärmd tunna utomhus i vårsolen. Alla mornar borde börja så! Det har helt enkelt varit en riktigt mysig helg denna helgen. Tyvärr alltför kort eftersom J var tvungen att åka redan ikväll då han börjar tidigt imorgonbitti.. Men sådana här små weekendresor ska vi definitivt göra oftare!

Kommentarer
Postat av: Anna

Låter härligt! Mysigt att få vara tillsammans och bara njuta och få ta det lugnt!

Trist med att få avsluta helgen själv bara!

Hoppas allt är fint!

Kram

2011-03-20 @ 22:25:17
Postat av: Lina

ååh, vad mysigt det låter! Jag är riktigt avundsjuk! Ses imorn igen! :)

2011-03-21 @ 10:20:37
Postat av: Sandra

Åhh va mysigt!!

När kommer ni hit dåee?



Sigge e sjuk. Vi vet inte vad det är alls. o Veterinäre vet inte heller. Men fick mediciner så. De verkar hjälpa och han är mycket piggare. Han har dock inte blå ögon längre utan svart/gröna. Vi får hoppas det går tillbaka =(

2011-03-21 @ 17:09:52
URL: http://sandranielsen.blogg.se/
Postat av: ann-christine hellström

Gokväll! Så ska det vara, lite lyx för att fira :)!! Kramar o Grattis från oss i Visby

2011-03-21 @ 22:06:10
Postat av: Jossan

Vilken mysig helg! Lät ju grymt skönt! Hoppas allt är bra annars! : )

2011-03-25 @ 19:31:18

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0