Nytt jobb, nya intryck!

Första dagen på mitt nya jobb idag! Ojoj, nu är jag trött i skallen! Massor med nya intryck, personalen, patienterna, lokalerna, försöka få koll på vart saker finns, rutiner, nytt journalsystem..Ja ni fattar, det snurrar i min skalle nu.. Får dessutom bara 1 veckas bredvidgång men har blivit lovad att inte vara själv sjuksköterska den första tiden iaf så det känns skönt. Fick en massa papper med mig hem idag så jag har kvällen räddad ;) Nu ska jag ta en kopp kaffe, en macka och koppla av en stund i soffan, det är jag värd!

Framtiden ser ljus ut

Nu startar ytterligare ett kapitel i vårt liv. I lördags gick flyttlasset till vår nya stad. Trots att det var lite ledsamt att lämna den gamla finns det så många positiva fördelar med flytten. Jonas kan komma hem varje kväll och slipper veckopendla, jag får närmare till familjen och kan börja umgås mer med mina gamla kompisar igen.

I söndags åkte jag tillbaka till gamla lägenheten och flyttstädade den. Fy faaaaan va tråkigt det är att flyttstäda, nästa gång hyr vi in en städfirma!

Dagen än så länge har börjat bra! Imorse var jag på jobbintervju och bara en liten stund efter att jag kom hem ringde hon upp mig igen och erbjöd mig jobbet! Wiiiiiihoooooooooo!! Börjar på måndag. Känns jättespännande och roligt att börja jobba! Ikväll ska det firas med en semla :)

Hejdå..

Då var det bara några dagar kvar i denna lägenheten och denna staden.. Känns jättekonstigt! Häromdagen träffades vännerna här hemma och det var nog sista gången jag såg några av dom på ett tag. Känns sorgligt! Idag grät jag när jag packade en låda :P Även om jag vill flytta så har vi ändå bott här i 3 år. Och även om vännerna bara är några timmar och en tågresa bort så kommer vi inte kunna träffas som vanligt. Jag kommer att sakna er! Jonas är ju på övning men kommer hem imorgonkväll så då får vi sätta fart med det som är kvar att göra, skruva ner lampor, tavlor och packa ner det sista. Sen går flyttlasset på lördag...

Flytta

Eftersom vi har bott i en studentlägenhet under tiden jag har studerat så är det ju nu dags att flytta från den eftersom jag är klar med min utbildning. Dessutom ska vi flytta till en helt ny stad för oss båda. Så just nu lever jag i flyttkaos. Jonas är lägligt nog på övning uppåt i landet i 2 veckor (fram tills vi flyttar) så jag får packa ner lägenheten själv. Det är riktigt tråkigt att flyttpacka! Mycket roligare att packa upp i den nya lägenheten! Än så länge har det bara blivit 5 lådor så jag får väl sätta lite fart.

Det är mycket att tänka på när man ska flytta..Packa, flyttstäda, adressändring, hemförsäkring, besiktning...Tråkigt! Men imorgon ska jag åka och hämta nyckeln till den nya lägenheten! Det ska bli skoj, varken jag eller Jonas har sett den på riktigt. Vi har bara sett bilder och en liknande lägenhet, så det ska bli spännande! Nej nu får jag väl ta fram en ny låda och fortsätta med packandet...

Thailand

Här har det inte uppdaterats på ett tag men det beror på att vi har varit i Thailand! Så jäkla underbart har vi haft det i två veckor! Sol, dryga 30 grader, boende direkt vid stranden, god mat och trevliga människor. Vilken jäkla omställning att komma hem till -17 grader! Bjuder på lite bilder:







Vi tog över 500 bilder men detta var ett litet smakprov iaf :)

RSS 2.0