Anhörigdag

Det var anhörigdag på regementet i lördags. Jag var inte där, Jonas tyckte inte att det var något att ha.. Han antecknade istället det viktigaste som sades. Men sen ville han ju komma hem så istället satt jag 3 timmar i bilen ner för att hämta hem honom, vad gör man inte för killen man älskar? ;)

Jag kom lagom till när man fick känna på utrustningen och vapnen. Dock tyckte ju jag att sjukvårdsväskan var roligast. Jag fick hälsa på hans jobbarkompisar också men som vanligt kommer jag ju inte ihåg hälften av namnen. Men om någon vecka ska jag ner där igen när det är någon slags "lära-känna-allas-flickvänner-dag" typ.

Statistik

Min eftermiddag har bestått av typvärde, median, medelvärde, standardavvikelse, range, relativ/absolut frekvens, kvartiler och percentiler....Inspirerande eller hur? Eller inte! Dock måste jag säga att jag gillar vår lärare! Han må vara en aning förvirrad men han är fullt medveten om att 90 % av klassen hatar statistik och driver ganska mycket med det :) Idag fick min grupp nog plus i kanten också eftersom vi upptäckte ett fel i en av uträkningarna, hehe.

Snart ska jag träna och ikväll blir det datorn eller tv:n som gäller så jag kan vila hjärnan tills imorgon då det blir projektplan för hela slanten!

Tjejkväll + myshelg = vill inte att det ska va måndag!

I fredags kom Jonas hem från första veckan på jobbet. Typiskt nog skulle jag iväg på tjejkväll lite senare så vi hann inte ses så länge. Tjejkvällen var dock väldigt trevlig! Längesen jag träffade de gamla kompisarna. Sov hos pappa på natten och körde sedan hem igen på lördag förmiddag och mötte upp Jonas och en av hans kompisar i stan för en fika. Sen har det varit myshelg hela helgen med tv, godis och mycket prat. Så det känns lite trist att det är måndag igen. Har precis sagt hej då till Jonas och ska strax till biblioteket där det väntar vetenskapsteori.....Jippi! (ironi) Men jag har ju Zumban att se fram emot ikväll :)

Zumba

Jag och en kompis skaffade ju gymkort i höstas och var ganska flitiga med att gå dit. Men sen började praktiken och vi fick mindre tid och ork för träningen och var mindre flitiga skulle man väl kunna säga :) Men nu ska vi ta tag i det igen! Så idag var vi på vårt först pass för året: Zumba!

Jag hade googlat innan och kollat på vad det var. Och jag kände väl redan innan vi kom dit att det förmodligen inte skulle vara min grej då jag som stel svensk inte riktigt har rytmen i blodet... Men det var riktigt roligt! Visst jag är ju rätt stel och orytmisk men det kan jag bjuda på! 45 minuter skaka rumpa=otroligt kul! :) Jag kan verkligen rekommendera det!

Gräsänka igen

Igår morse åkte Jonas till nya jobbet. Kändes faktiskt lite jobbigt att säga hej då, allt det gamla kom tillbaka.. Men sen fick jag rycka upp mig, herregud han kommer ju tillbaka på fredag :) Jag längtar redan! Pratade med honom igår i telefon och han sa att allt gått bra och att hans grupp verkade trevligt trots att han inte träffat dom så mycket, då hans dag mest gått ut på att hämta ut saker ur förrådet.

Det enda jag har att vänta de här kommande veckorna är fruktansvärt roliga (läs tråkiga!) föreläsnignar i vetenskapsteori och statistik!!! Men men jag måste igenom det, och jag har ju Lina som jag ska skriva min c-uppstats med som stöd och uppmuntrare :) Vi ska för övrig träffas nu kl 9 för att fundera ut vad vi ska skriva om så det är nog bäst att jag sätter fart.

Hej igen!

Nu så, nu har jag iaf ändrat headern. Designen får vara som den är, jag har varken ork eller kunskap för att göra något bra med den...

Det var ju ett tag sen jag skrev och det har både varit jul och nyår men jag orkar inte riktigt skriva upp allt som hänt utan nöjer mig med att säga att det var en fantastisk julvecka! Så har jag även haft praktik 5 veckor på sjukhus vilket har varit oerhört lärorikt! På måndag är det ny termin och ny kurs. Det är dags för C-uppsatsen...

Dessutom blir det stora förändringar i hushållet igen då Jonas har fått nytt jobb som soldat. Så nu blir jag gräsänka igen i veckorna.. Det var ganska väntat men vi trodde inte det skulle bli så förrän i mars så det blev snabba puckar nu och vi har bara haft helgen på oss att förbereda, men jag hoppas det ordnar sig till det bästa. Om ett år är jag klar med min utbildning och då kan vi flytta vart som helst.

RSS 2.0