Gratis Spotify Premium

Vill ni få gratis Spotify Premium? Klicka här, svara på några frågor och värva 6 vänner.

Tunnelseende

Uppe med tuppen idag och har varit ute och sprungit. När vi kom hem slängde jag av min träningsjacka på golvet och 2 sekunder senare var det någon som hittade den och tyckte den var jättespännande ;)

Jag har länge velat köpa en tunnel till henne att leka i men Jonas har sagt nej.. men efter detta blir det nog en tunnel iaf ;)

 


Vårpromenad

Liza köpte en häst häromveckan och igår fick jag och Jonas äntligen se den. Jag, Jonas, Jonas och Chila tog en promenad i solen och mötte Liza när hon kom ridande i skogen. Hästen var jättefin men nog inte så glad över att se oss för hon blev lite orolig. Fina bilder blev det iaf :)












Pluggdag?

Idag skulle jag och Liza träffas för att skriva ett föredrag som vi ska hålla på måndag. Så jag och Jonas gick hem till Liza och Jonas för att jag skulle plugga med Liza och Jonas & Jonas skulle gå ut och hitta på något annat. Meeeeen så blev det inte riktigt. Istället fastnade vi framför tv:n och spelade tv-spel tillsammans alla fyra, heeeela dagen! Vid fem beställde vi hem pizza till dörren och sen spelade vi lite till. Avslutade kvällen med två rundor Skippo, var hemma vid halv 10...hahaha Man skulle kunna säga att det inte blev så mycket plugg...Så jag och Liza fick bestämma ny tid imorgon.

Dock vill jag tillägga att i förmiddags var jag och jonas ute och sprang samt hade lite fys hemma i lägenheten också. Så vi har varit liite duktiga idag. Vi bestämde att vi skulle börja vårt nya, mer nyttiga, träningsinriktade liv idag. Det började ju bra men slutade mindre bra med den där pizzan...;)

Rättelse

Igår gjordes en rättelse på Rapport pga av de felaktiga bilderna på helikoprarna som visades i sändningen i fredags! Det lönar sig att stå på sig :)

Attackhelikopter till Sverige?

Igår satt jag och Jonas i soffan och såg rapport på SVT (vilket inte hör till vanligheterna...) då de hade ett inslag om att Sverige eventuellt ska köpa in Black hawk-helikoptrar till försvarsmakten. De helikoptrarna är transporthelikoptrar men i inslaget visade dom bilder på en skjutande attackhelikopter. Det ger ju helt fel signaler till svenska folket, speciellt nu när det är så stora debatter om Sveriges försvar! Jag som så många andra vet ju inte skillnaden på helikoptrarna och kan ju då tro att det är helikoptrar som ska användas för att skjuta med. Jonas upplyste mig dock om skillnaden och blev så irriterad så att han ringde in till SVT och klagade.. Vi satt sedan bänkade vid nästa nyhetssändning för att se om dom bytt bilderna. Jodå då hade de klippt in någon bild på transporthelikoptern men bilderna på den skjutande attackhelikoptern fanns ändå kvar.... Se inslaget här.

En överlycklig Jonas

Jonas svävar på moln. Han var och köpte en ny tv idag, sedan dess har han inte kunnat släppa den med blicken... Han kopplade in datorn också så nu få vi sitta en halv meter från tv:n för att använda internet. Vi ska dock fixa trådlöst tangentbord och mus snart så det kommer bli skitbra :)


RSS 2.0