Tusan!

Min dator har bestämt sig för att inte fungera mer...så om det blir lite dåligt uppdaterat så beror det på det.. Sitter just nu  på min mammas dator. Hoppas alla får en bra helg!

Araknofobi

Ja jag vet inte om man kan kalla det fobi direkt men jag tycker iaf att det är väldigt obehagligt med spindlar... Och vad hände då igårkväll om inte ett möte med en spindel..

Jag satt intet ont anande i soffan och hade det mysigt när jag för en sekund kastade blicken mot väggen vid fönstret, och vad sitter där om inte en spindel! Den satt inte still heller utan den rörde sig! Jonas, var är du när jag behöver dig?! Jag försökte iaf behålla lugnet, sprang till hallen och letade upp den största skon jag kunde hitta (vilket innebär Jonas sko.. jag tycker jag har stora fötter men det kan inte mäta sig med Jonas 46 iaf..!). När jag kom tillbaka hade spindeln flyttat sig men jag kunde fortfarande se den, jag måttade med skon och smällde till! Det blev en svart fläck på tapeten som jag fick tvätta bort sen. Måste tillägga att jag är egentligen en stor djurvän!, men spindlar klarar jag bara inte av...

10 dagar kvar...

...tills Jonas kommer hem på sin första leave! När jag tänker på hur många dagar han har varit borta så känns det ändå som att det har gått ganska snabbt men sen när jag tänker på hur det har varit under tiden så har det varit rätt långdraget ändå... Men som sagt 10 dagar kvar nu, nästa vecka alltså. NÄSTA vecka!! :)

Igår fördrev jag och Jonas dagen med att "bråka" via sms om vem som älskar vem mest. Hihi, fantastiskt löjligt och barnsligt men ganska mysigt ändå ;)

Tandemhopp

Jag satt och kollade igenom mina gamla bilder på datorn när jag hittade bilderna på när jag och Elina hoppade fallskärm för 2 år sedan. Gud va roligt det var, jag skulle vilja göra det igen!


Overallen på.


Man blev så fantastiskt snygg i de där brillorna alltså! Eller inte...det är här man får leta efter den inre skönheten...


Här är han som jag satt fast i på vägen ner. Inte så seriös men väldigt rolig ;) och som sagt: ner kommer man ju alltid :)


Efter en lång och varm dag fick jag äntligen hoppa i solnedgången. Och ja, det är jag där uppe även om det är lite svårt att se...

"När du får oväntat besök"

Jag fick ett oväntat besök av Erika idag men det var mycket trevligt! Och ja, jag bjöd på Gevalia ;) Längesen jag träffade henne. Vi hittade på mycket bus under våra tonår men nu ses vi ju inte så ofta längre när vi bor en bit ifrån varandra.

  
            

Bilderna är ifrån en liten road trip vi gjorde för några år sedan i min gamla Saab, då vi på vägen träffade en viss militär som målade oss med "kammofärg".

Samma drömhus fast billigare!

Titta, här är mitt drömhus igen fast till en lite billigare peng! Jonas kom hem med dig och köp mig ett hus ;)

Drömhuset!

Hittade värsta lyxhuset på Gotland idag! Jag vill ha!!! Kolla själva på bilderna här. Nu behöver jag bara vinna några miljoner på lotto..

Pratade (på msn) innan ikväll med en annan tjej vars man är utomlands med försvaret. Skönt att kunna prata med någon annan som vet hur det känns.

Idag är det precis 2 veckor till Jonas kommer hem på leave :) Jag längtar som en tok! Och bara för att man längtar så mycket så går det ju extra långsamt såklart.. Ska bli trevligt med en helg på Gotland då och hälsa på svärmor och svärfar :) Problemet är dock att jag måste få mamma till att passa min katt, men det hoppas jag att hon kan.

Wipeout

Vill skänka ett stort Grattis till Jonas kusin Zacharias, som vann wipeout igår! Riktigt roligt faktiskt! För er som missade programmet så kommer här en länk där ni kan se det: Wipeout

Jag älskar dig!


Älskling
fast du är långt härifrån 
finns du alltid nära mig ändå. 
För i varje steg i varje andetag 
finns du med mig natt som dag. 
Och även om det dröjer länge än 
tills jag får se dig här igen. 
Finns det inget som kan hända nu 
för det är jag och det är du
"Långt härifrån" Cajsa-Stina Åkerström

 
         

Jag älskar dig Jonas ♥


                                              
 

Toarulle = leksak?

Min katt har fått för sig att toalettrullen är hennes nya leksak...Vilket är lite irriterande varje gång man ska torka sig och toarullen är sönderriven till små papperstussar...Jag kan ju inte stänga dörren in till toaletten heller för där inne finns hennes kattlåda, jag blir galen..!

Här är busmissen i full gång:

                           

                                          

RSS 2.0