Stress och flyttankar?..

Åh att man aldrig tar tag i plugget i god tid.. Har nu två STORA tentor framför mig om 1 respektive 2 veckor...och jag har inte varit speciellt flitig. Så visst jag får väl skylla mig själv men det känns som att inget fastnar när jag läser. Jag har nog redan tagit sommarlov.. Eller lov och lov, jag ska ju jobba. På tal om jobb kom det ett brev idag från landstinget! Åh va glad jag blev att schemat äntligen kommit! Men sen när jag öppnade det så tror ni det var schemat...Nej! Det var en hälsodeklaration och ett papper jag skulle skriva på att jag inte har multiresistenta bakterier! Åhhhh, tusan! Vill ha mitt schema så jag kan planera sommaren! Får väl ringa och "skälla" lite på dom snart så det kommer...

J har fått reda på att han inte kom in på utbildningen han sökt vilket innebär att vi inte riktigt vet vart vi ska ta vägen när jag tar examen. Eller jo det blir väl att vi flyttar närmare hans nuvarande jobb eftersom han nu veckopendlar. Han trvis väldigt bra på sitt jobb och kanske är det inom försvaret han kommer fortsätta, vem vet? Detta har resulterat i att mitt "hemnet-beroende" har ökat enormt! Inne var och varannan dag och kollar lägenheter...Jaja jag ska ju blir klar med min utbildning först men visst längtar jag tills vi kan spendera kvällarna tillsammans igen!

London!

Ja jag och Jonas var i London förra veckan. Åkte söndag till onsdag. Vi hade pratat länge om att vi ville dit men kom aldrig till skott för att boka en resa. Så torsdagen innan när J kom hem på påskledighet satte vi oss vid datorn och beställde. I början av vårt förhållande bodde jag i London så därför var det extra kul för mig att komma dit och känna igen sig och kunna visa J vart jag bott och jobbat. Eftersom J inte varit där innan så blev det lite vanlig hederlig sightseeing, shoppande på oxfordstreet och så klart Imperial War Museum som jag berättat för J om och som var ett måste att besöka enligt honom ;)

Vi hade riktigt fint väder så därför blev det en del promenader i parkerna också. Tänkte att jag skulle lägga upp lite bilder när jag har tid och ork, vi får se när det blir :)

RSS 2.0