Wipeout

Vill skänka ett stort Grattis till Jonas kusin Zacharias, som vann wipeout igår! Riktigt roligt faktiskt! För er som missade programmet så kommer här en länk där ni kan se det: Wipeout

Kommentarer
Postat av: Liza

tjabaa! hur är det idag? hur går det med seminariet? vissa grejer är skitsvåra tycker jag, blir ju sjuuuukt flummigt också. SUCK!!

2009-05-05 @ 12:21:07
Postat av: Liza

HAAALLÅÅÅÅÅÅÅ!! Har du gått upp än eller? :D

Tänkte bara meddela dig att du inte behöver vara aalls orolig inför seminariet, för det gick bara bra! Alla blev godkända men några pratade inte lika mycket och sådär, så det verkade vara lugnt! Bara man var där och pratade lite liksom. Det var bara de frågorna som vi hade fått som togs upp, men hon frågade inte de i den ordningen bara. Sen så blev det rätt lätt att vi halkade in på sidospår, vi hade ju Max i vår grupp! :D Men man fick flika in lite med kommentarer efter någon hade sagt nåt, så man hade möjlighet att snacka rätt mycket!

Så no need to worry, det kommer gå finfint! Men det känns jätteskönt att det är över :D

Tråkväder idag med ju! Ska du plugga idag eller? :D

kraaaaam!

2009-05-07 @ 10:13:07
Postat av: Liza

Hehe, förstår det! Jag ska nog ta lite sovmorgon imorgon istället, ska bli skönt!!

Ja, jättebra! Läraren var snäll med, så det var skönt! Blev lite oroliga över att det skulle vara inställd först, för hon kom lite sent och så trodde vi att vi skulle börja vid åtta och inte kvart över! hehe.



Justdetja, om munhälsa och det där ja! Absoluut, vi kanske kan hitta på nåt i helgen samtidigt eller så? Kommer nog tycka att det är lite för tråkigt och ensamt annars =)



Hihi, jag veeet! Men har du läst alla sidor om endokrinologin än? Jag vet inte vad jag ska göra idag, antingen det eller lite inför praktiska provet. Får se vad som känns roligast, eller minst tråkigt rättare sagt! :D

2009-05-07 @ 11:26:16
Postat av: johanna

Hej där. såg att din man oxå är iväg med försvaret. Min man pkte till Afghanistan i tisdags o det är såååå tungt den första tiden. Man längtar ju ihjäl sig. Hur går det för dig?

Ha de bra/Johanna

2009-05-07 @ 17:25:46
URL: http://busungarnasmamma.blogg.se/
Postat av: Louise

Hejsan här också ;) Jag längtar med oerhört mycket!! Men nu är det bara 2 veckor kvar till hans första leave :D Det ska bli underbart att få hem honom igen om så bara för ett litet tag..

2009-05-07 @ 18:18:54
URL: http://systerlouise.blogg.se/
Postat av: Liza

Vilken dag kommer Jonas på? Är det den 21a?

Och duu, gud vad de ska hålla på och ändra i schemat hela tiden! Det är ju verkligen inte lönt att skriva ut ett i pappersformat liksom :)



Jag svarade iallafall till Ann-Marie och frågade vad som händer med föreläsningen om Ämnesomsättningen som vi EGENTLIGEN skulle ha haft den tiden som mag&tarmkanalsföreläsningen flyttades till och så frågade jag om trycksår också, om vi ska ha det eller om vi helt ska skippa det? Nu är man ju inte sugen på att ha fler föreläsningar, men det är ju dumt om det är saker som vi behöver veta/kunna liksom!



Men ÅH, nu såg jag visst att de har lagt in ämnesomsättningen den 27e maj, men från 13:15-17:00!! Det skulle ju bara ha varit en kort föreläsning, från 10:15-12:00 där mag&tarmkanalen ligger istället. Skumt, måste ju vara tvärtom då alltså! suck!

meen men, lycka till imorn nu! :) Snacka på bara!

2009-05-07 @ 21:39:54
Postat av: Liza

Men, jag skrev ju ett jättelångt inlägg nyss - undrar om det kommer senare?

Det var iallafall inget viktigt, mest trams som vanligt :) Och att jag var arg på att de ska ändra schemat hela tiden! Verkar ju vara fel där, för ämnesomsättningen har flyttat till 27e maj och ska vara från 13:15-17:00 och den var ju en kort föreläsning från början, bara 10:15-12:00 där mag&tarm ligger nu!



Och så frågade jag om trycksår också - om vi skulle ha det nån annan gång. Det är ju bara dumt om det är nåt vi behöver veta och kunna liksom, annars gör det ju inget.. Men det är ju en rätt viktig grej ändå ju!



Hihihi, tack! Tyckte att det var dags för Jonas och mig att bli åtminstone lite mindre utdragna på fotot, ha ha!

Och jag är glad att Chila finns så att vi kan gosa, men det är väl skönt att ha nån som värmer fossingarna? :)

Och så LYCKA TILl imorn! Det kommer gå super, babbla på bara!

2009-05-07 @ 21:51:36
URL: http://lizas.blogg.se/
Postat av: Liza

okej, kommentarerna publiceras visst lite trögt idag :)



Hihi, men nu ska jag sluta spamma dig! :)

2009-05-07 @ 21:57:40
URL: http://lizas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0