Toarulle = leksak?

Min katt har fått för sig att toalettrullen är hennes nya leksak...Vilket är lite irriterande varje gång man ska torka sig och toarullen är sönderriven till små papperstussar...Jag kan ju inte stänga dörren in till toaletten heller för där inne finns hennes kattlåda, jag blir galen..!

Här är busmissen i full gång:

                           

                                          

Kommentarer
Postat av: Sandra

Hehehe Najs. :P

Var glas att hon inte gör som billy. Han bestämde sig igår för att mina converse var hans kattlåda och kissade helt sonika i en av dem. Lovely.

Han har aldrig gjort så innan så får väl hoppas det var en engångsgrej. Dock stinker skon nu, och de lär väl inte gå bort så jag får snällt köpa nya. Suck

2009-05-01 @ 11:59:17
URL: http://floris.blogg.se/
Postat av: Louise

Hahaha okej, jag då är jag glad för att hon håller sig till toarullen ;)

2009-05-01 @ 12:01:55
URL: http://systerlouise.blogg.se/
Postat av: Jonas

Hehe

Det blir andra bullar när jag kommer hem igen , då skall hon tamejfan ta sig i kragen och bajsa i lådan , sova på soffan och vara en snäll kisse igen ! :) älskar dig babe

2009-05-01 @ 15:24:30
Postat av: ach

kattskrälle!!! men söt e hon.. hon får väl ha en egen rulle som du sätter i när du är klar... hihi/kram från ett raggarbilstätt Visby

2009-05-01 @ 18:35:53
Postat av: Liza

HAHAHAHAHA! Himla roligt ändå fast förstår att det måste vara lite roligt ibland! Kul att du fångade henne på bild in action :D



Har det gått bra med uppgiften? har du skickat in den?

2009-05-01 @ 21:08:04
Postat av: Liza

Vad bra, så skönt!

Har du börjat titta någonting inför seminariet då? Det är skitsvårt tycker jag.. Har bara med mig Grundläggande omvårdnad del 1 och klinisk praxis. Men jag såg att det var lite i del 2 också.. Men är det bara dom man ska läsa alltså? Och så i studieanvisningen och nåt examensarbete eller var det var.. svååårt!!

2009-05-02 @ 11:26:41
Postat av: Liza

Jaaa, jätteskönt att vara hemma! Och inget mer jobb blir det heller, härligt! Hehe, är ju iochförsig gutt med pengar men just nu känns det inte riktigt värt det! :)

Hm... men om du hittar någonting bra i del 2, kan inte du vara bussig nog att komma ihåg var, så kanske jag kan hitta det när jag kommer tillbaka.. Usch alltså det är ju riktigt svårt tycker jag.

2009-05-02 @ 22:10:35
Postat av: Maria

Hahahah din katt är ungefär lika uppfinningsrik som min! När hon har tråkigt så brukar hon slå ner toarullen och leka med den, så till sist har man tussar överallt i hela lägenheten. Jag förstår inte var dom får allt ifrån!



Tack för kommentaren! Jag hoppas verkligen att han ringer, är så frustrerande när man vill prata o man inte kan ringa själv. Istället har jag skrivit ett brev o de hjälpte lite.

Kram!

2009-05-07 @ 12:00:00
URL: http://slaria.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0