"När du får oväntat besök"

Jag fick ett oväntat besök av Erika idag men det var mycket trevligt! Och ja, jag bjöd på Gevalia ;) Längesen jag träffade henne. Vi hittade på mycket bus under våra tonår men nu ses vi ju inte så ofta längre när vi bor en bit ifrån varandra.

  
            

Bilderna är ifrån en liten road trip vi gjorde för några år sedan i min gamla Saab, då vi på vägen träffade en viss militär som målade oss med "kammofärg".

Kommentarer
Postat av: Liza

Haha, flummigt! :) Kuul med lite besök. Funkar inte att förstora upp bilderna på den där datorn, himla konstigt! Verkar som om ni har haft trevligt iallafall!



Njaaa, det har inte blivit så jättemycket gjort idag faktiskt! Har handlat och städat och gått långpromenad med Chila istället =) Och efter att ha suttit och tragglat med endokrina så gav jag upp och gick över till fortplantningen istället, ha ha! Det gick lite bättre :D



Tänkte börja skriva på det praktiska imorgon, så att man har kommit en bit liksom!

2009-05-09 @ 20:52:45
Postat av: Liza

Åååh, du är så SMAART! :) Vad bra, nu funkar det ju, så kul! Haha!

Kom du på det själv? :)



Ska vi bestämma nånting om imorn eller ska vi höras bara? Jag hittade inte anteckningarna förut, letade jättelänge men jag hade bara missat dom som tur var =)



2009-05-09 @ 21:22:07
URL: http://lizas.blogg.se/
Postat av: Liza

Så bra att du kom på det! Det har varit massa bilder som jag inte har kunnat kolla på och så har jag bara skyllt på stackars datorn :)



Jaaa det blir bra, vi hörs imorn nångång! =) Var ute med Chila precis, känns verkligen som hela Campus är ute förutom en själv liksom...!



Natti natti!

2009-05-09 @ 22:55:57
URL: http://lizas.blogg.se/
Postat av: Erika

hahaha tur att du hittade alla SNYGGA bilder på mig:P haha ja det var tider det,vad ska vi hitta på för galet nästa gång?;P

pusss&kram E

2009-05-10 @ 10:44:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0